En man med en 50 cm lång penis gick till sin doktor för att beklaga sig över sin käraste ägodel. "Doktorn" frågade han i ren frustration "kan du hjälpa mig på nåt sätt?"
Doktorn svarade, "I medicinsk väg finns det inget jag kan göra. Men jag vet en häxa som kanske kan hjälpa dig."
Så doktorn förklarar vägen till häxan för honom. Mannen kommer till häxan och upprepar hans historia. "Min penis är 50 cm lång och jag behöver hjälp. Kan du hjälpa mig på nåt sätt? Du är mitt enda hopp."
Häxan stirrar häpnad, kliar sig i huvudet för att sedan säga, "Jag tror att jag kan hjälpa dig med ditt problem. Gör så här: Gå djupt in i skogen. Där kommer du hitta en damm. I denna dammen kommer du att hitta en groda som sitter på en stock. Den grodan är magisk. Sen säger du till grodan "Vill du gifta dig med mig?" När grodan säger "NEJ" så kommer dittproblem vara 10 cm kortare. Mannens ansikte sken upp och han rusade in i skogen. Han sa till grodan när han kom fram, "Vill du gifta dig med mig?" Grodan tittade på honom förvånat och svarade, "NEJ". Mannen tittade ner och plötsligt var hans penis 10 cm kortare. "Wow" skrek han högt, "det här är ju toppen!"
Men den var fortfarande för lång, så han bestämde att fråga grodan en gång till.
"Groda, vill du gifta dig med mig?" ropade mannen.
Grodan himlade med ögonen och ropade tillbaka,
"NEJ". Mannen kände ett ryck i hans penis, och han tittade ner och då var den ytterligare 10 cm kortare. Mannen skrattade, "Det här är fantastiskt!"
Han tittade ner på sin 30 cm långa penis och tänkte.
30 cm är ju fortfarande ett monster, lite kortare skulle vara perfekt.
Flinande, tittade mannen ut över dammen och skrek ut, "Groda, vill du gifta dig med mig?" Grodan tittade på mannen och
skakade sitt huvud, "Hur många gånger måste jag säga till dig? NEJ, NEJ, NEJ!!